Eureka Textiel helpt de voedselbank!

27 oktober 2017

René Vermeiren, eigenaar van Eureka Textiel heeft duizenden paren sokken aangeboden. Monstercollecties, overtollige voorraad, sokken, maillots, panty’s van alles wat.

De Hilvarenbeekse Uitdaging heeft contact opgenomen met Voedselbank Tilburg-Hilvarenbeek. Om dit goed te kunnen verdelen onder de mensen die het nodig hebben werken ze samen met Quiet.

Al snel bleek dat het een hele grote klus was om alle sokken te sorteren. Hiervoor hadden ze bij de voedselbank nog de ruimte nog de tijd. Bijna leek het erop dat de match niet door kon gaan.

De Hilvarenbeekse Uitdaging heeft de sorteertaak op zich genomen, door een oproep te plaatsen voor vrijwilligers, die een paar uurtjes wilden komen helpen. Ruim 10 mensen meldden zich spontaan aan!

Inmiddels zijn de sokken gesorteerd en kunnen ze worden uitgedeeld aan de mensen van de voedselbank. Zodat zij ook warm de winter in kunnen!

Dank aan Eureka Textiel, De Bikse Bakker (voor het lekkere appelgebak tijdens het sorteren) en alle vrijwilligers die mee hebben geholpen met het sorteren.